Tuesday, October 27, 2015

Κόκκινο κρέας & καρκίνος: Ποιες ποσότητες φρέσκου και επεξεργασμένου κρέατος συνιστούν οι ειδικοί μετά την προειδοποίηση του ΠΟΥ

Κόκκινο κρέας & καρκίνος: Ποιες ποσότητες φρέσκου και επεξεργασμένου κρέατος συνιστούν οι ειδικοί μετά την προειδοποίηση του ΠΟΥ

Με μέτρο και σε μικρές δόσεις συνιστούν οι ειδικοί να καταναλώνουμε το κόκκινο κρέας (μοσχάρι, χοιρινό, αρνί) και τα αλλαντικά, μετά την ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που προειδοποιεί ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι «πιθανώς καρκινογόνα».



via Onmed RSS Feed - Onmed.gr - Onmed.gr http://ift.tt/1kLlWxu Saved for Later http://www.onmed.gr