Friday, August 12, 2016

Οί Ανουνάκι...Τά μυστικά ανοίγματα στό εσωτερικό της γής...ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΥΠΟΓΗΪΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ [feedly]

----
Οί Ανουνάκι...Τά μυστικά ανοίγματα στό εσωτερικό της γής...ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΥΠΟΓΗΪΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
// Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Οί Ανουνάκι

Μάλιστα, στήν περιοχή αυτή, στήν Σουμερία, το 1960 βρέθηκαν σε πήλινες πινακίδες χαραγμένα τα ιστορικά γεγονότα τα οποία ήταν η αφορμή για το τέλος μιάς μυστηριώδους κάστας βασιλέων – θεών πού έδρασαν εκεί, τους Ανουνάκι. 
« Η Ούρ καταστράφηκε, πικρός είναι ο θρήνος σας. …τα σώματα λιώνουν σαν το λίπός στον ήλιο…οι θεοί μας εγκατέλειψαν» Αφορμή για αυτή την καταστροφή, για το περίεργο τέλος τους , λένε ότι ήταν το γεγονός της ρήξης του Ανού {εννοεί τον Ουρανό, ότι είχαν την ουράνια επαφή} και την κατάληψη του θρόνου από τον Ενλίλ. 
Μεταξύ του Ενλίλ και του αδελφού του Ένκι δημιουργήθηκαν γεγονότα πού έφεραν και το τέλος τους . 
Έτσι εγκατέλειψαν την Σουμερία οι θεοί.
Όμως, σύμφωνα με τον συγγραφέα Λόρεν Γκάρντερ , όλα αυτά συνέβησαν όταν πλέον έχασαν την επαφή τους οι θεοί με την «Φωτιά των Άστρων», όπως την ονομάζει. 
Η ιστορία αυτή έχει την προέλευσή της προφανώς, από το γνωστό Ελληνικό πάνθεων, όπου τον Ουρανό {Ανού, εξ' ού καί Ανουνάκι} έριξε ο Κρόνος {Ενλίλ} και ερχόμενος μετά σε μάχη με τον Δία {Ένκι} έχασε την εξουσία του και βρέθηκε στα Τάρταρα. 
Από εκεί , με τους Τιτάνες , δεν έπαψε ποτέ να επιβουλεύεται τους «θεούς» συγγενείς του , μέσω της χρήσεως της ενεργειακής πύλης πού έφερνε τό ουράνιο πύρ, της Στύγας. Μετά τα γεγονότα με τους Άτλαντες , η πύλη αυτή πού έφερνε την »φωτιά των άστρων» έκλεισε . 
Μέρος από το ουράνιο πύρ όπως είπαμε εγκλωβίσθηκε στα έγκατα της γής παίρνοντας την επωνυμία Εωσφόρος, και του οποίου την ενέργεια συντηρούν και διατηρούν τώρα , μόνο μέσω της ψυχικής πού λαμβάνουν από την ανθρωπότητα.
Κάτω από την πυραμίδα ένας υπόγειος δρόμος οδηγεί όπως λένε στα πόδια της Σφίγγας όπου υπάρχουν μεγάλα δωμάτια με όλα τα αρχεία της γνώσεως του κόσμου.
Μια υπόγεια πολιτεία επισκέφθηκε και ο Χριστιανός Ροζενκρόϋτς , στην περιοχή Φέζ της Αιγύπτου. 
Πρόκειται για τον ιδρυτή των Ροδόσταυρων , ο οποίος ξεκινώντας από την Γερμανία, και αφού πέρασε από την Αυστρία και Ιταλία όπου έκανε τις κατάλληλες συναντήσεις στις εκάστοτε στοές , οδηγήθηκε και στην Φέζ όπου «έγινε δεκτός από τους αδελφούς της Αιγυπτιακής Στοάς της «Λευκής Αδελφότητας».

Η «Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα»,πού διατηρεί τις αρχαίες γνώσεις του Θόθ, {ο θεός Ατόν του Ακενατόν του οποίου την θρησκεία διατήρησε και διέδωσε ό Μωυσής στον λαό του με το όνομα Ιεχωβα}, και στον οποίο ήταν αφιερωμένη η Μεγάλη Πυραμίδα πού ονόμαζαν «Άδυτο του Θόθ», λέγετε πώς πρωτοδημιουργήθηκε από τον Φαραώ Τούθμωση τον Γ΄, στο Καρνάκ. 
Αυτοί λοιπόν τον κατέβασαν από μυστική είσοδο σε μια υπόγεια πολιτεία. 
Εκεί συνάντησε τους «Αρχαίους» ή «Στοιχειώδεις κατοίκους», όπως τους αποκαλούν τους Άτλαντες δηλαδή, που τον περιήγησαν σε αυτή , του μίλησαν για τις γνώσεις του παρελθόντος κόσμου αλλά και για πράγματα που μέλλουν να γίνουν.
Μετά τον έφεραν μπροστά σε δύο στήλες που αποτελούντο από ένα κράμα μετάλλων που δεν είναι γνωστό στο κόσμο μας, πάνω στις οποίες ήταν γραμμένες σε άγνωστη γραφή η ιστορία του κόσμου. 
Η άγνωστη γραφή είναι τα ιδεογράμματα, ή και ιερογλυφική ονομαζόμενη, πού την συναντάμε βασικά σε όσες περιοχές είχαν την μεγαλύτερη δράση τους οι υπογήϊνοι Άτλαντες. Στην Αίγυπτο, στην Κρήτη, με την Γραμμική Α΄ και Β΄, στην Σουμερία, και σε άλλες εκεί περιοχές, όπως και στην Κίνα.

Τά μυστικά ανοίγματα στό εσωτερικό της γής


Η Blavatsky , η γνωστή μέντιουμ του περασμένου αιώνα που ίδρυσε την Θεοσοφία, ταξίδεψε και αυτή από την Ασία έως το Περού και την Βραζιλία . 

Τα ταξίδια της περιελάμβαναν πάντα, στους τόπους αυτούς , υπόγειες καταβάσεις από μυστικά ανοίγματα, προς το εσωτερικό της γής και συναντήσεις της με τα «μεγάλα πνεύματα του Σύμπαντος» πού την καθοδηγούσαν . 

Στο Περού λέγεται πώς υπάρχει στην περιοχή Cuzco μια πελώρια υπόγεια δίοδο που προχωράει ένα τούνελ 1400 χιλιομέτρων κάτω από την Βολιβία και που οδηγεί σε μια καταχθόνια πολιτεία την οποία επισκέφθηκε η ίδια η Blavatsky. 

Ποιους άραγε συναντούσαν εκεί κάτω όλοι αυτοί που συνδέονται με μυστικές στοές , αποκρυφισμό, πνευματισμό , και όλα τα συναφή . 

Μήπως τους αρχαίους Τιτάνες και Άτλαντες ;

Βλέπουμε άλλωστε, ότι όλοι αυτοί που δημιουργούν αργότερα αποκρυφιστηκές στοές, με τον ένα ή άλλο τρόπο έχουν σχέση με τον υπόγειο κόσμο. 

Σαν ενδιάμεσοι , χρησιμοποιούνται για να λειτουργούν σαν όργανα αποσυντόνισης των ανθρώπων από Τον Θεό και την πίστη τους , οπότε και κατ' επέκταση από τον εαυτό τους και την συνείδησή τους , ούτως ώστε να γίνονται εύκολα υποψήφια θύματα ελέγχου της ψυχής των, υλικό πού χρειάζεται για την συντήρησή του ο Εωσφόρος. 

Η «φωτιά των άστρων» όπως την ονομάζει ο Λόρεν Γκάρντερ, έχει και την επωνυμία «Αστρική φωτιά» , και όπως έχουμε πεί και πιο πάνω το Αστρικό = το εκ των Ήλιων πύρ , αντιπροσωπεύει την ενέργεια των όντων, την ψυχή.
Υπάρχει ένα μυστήριο, που προφανώς έχει σχέση με τον υπόγειο κόσμο, σχετικά με τα Μετρό των πόλεων. Αναρωτιέται κανείς γιατί άραγε δημιουργήθηκαν τα Μετρό;
Είναι αλήθεια ότι σκοπός τους ήταν να λυθεί το κυκλοφοριακό; 

Αν ναι, τότε από πιά εποχή άρχισαν να ανησυχούν για αυτή την κατάσταση ; 

Για να δούμε μερικά. Το Μετρό στο Λονδίνο άρχισε να δημιουργείται από το 1863, ενώ έως το τέλος του 19ου αιώνα μετρό αποκτούν και η Νέα Υόρκη, η Βουδαπέστη και η Βιέννη.
Το Παρίσι διαμόρφωσε τους υπόγειους δρόμους του σε μετρό το 1900. Μια εποχή που ακόμη κυκλοφορούσαν τα κάρα και σίγουρα ο πληθυσμό δεν ήταν τόσος που να προκαλεί την ανάγκη υπόγειων διαδρομών τι ήταν εκείνο που τους έκανε να θεωρήσουν αναγκαίο το Μετρό; 

Έχουν αναφερθεί πολλά και παράδοξα περιστατικά από τους εργάτες που δούλευαν εκείνη την περίοδο για την διάνοιξη των υπόγειων στοών. 

Πολλοί από τους εργαζόμενους, και μάλιστα περιστατικά έχουν καταγραφεί από εφημερίδες της εποχής, ήταν μάρτυρες θέασης περίεργων όντων που έκαναν την εμφάνισή τους στα βάθη των στοών και που έγιναν η αιτία να εγκαταλείψουν ακόμα και την εργασία τους από τον φόβο.

Αλλά ακόμα τι έχετε να πείτε και για τα μυστικά εργαστήρια που βρίσκονται σε βάθος έως και 12 ορόφων κάτω από την γή , όπως το γνωστό της Αρέας 21.
Μήπως ο λόγος είναι ότι εκεί κάτω έχουν άμεσες επαφές με τους αρχαίους αυτούς και από τους οποίου όχι μόνο συνεργάζονται παίρνοντας προηγμένη τεχνολογία, αλλά και ότι επεξεργάζονται τους τρόπους για την δημιουργία κατάλληλων συνθηκών στο περιβάλλον για την επιστροφή τους στην επιφάνεια του πλανήτη.
Η σημερινή τεχνολογία είναι προφανές ότι έχει δοθεί από τους υπογήϊνους και είναι η ίδια των μακρινών εκείνων χρόνων.
Χρήση των ίδιων τεχνολογικών συστημάτων γινόταν και κατά την εποχή που δια μέσω συγκεκριμένων κέντρων-ιερατείων, επιβαλλόταν η δύναμη και ο φόβος στα πλήθη για τον έλεγχο των γήινων πραγμάτων. 

Γιατί ο πόλεμος ανάμεσα στους Άτλαντες και τους Έλληνες συνεχίζονταν και συνεχίζετε.
Για την τεχνολογία αυτή μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα και να την υποψιασθούμε, από σκαλισμένες παραστάσεις που έχουν βρεθεί στην Αίγυπτο. 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΥΠΟΓΗΪΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ


Πάντα υπήρχε μια μυστική σχέση ανάμεσα στις Στοές της Μασονίας, των Τεκτόνων, των Ιλλουμινάτοι, και άλλων παρόμοιων αδελφοτήτων , με την Αίγυπτο. Πάντα πίστευαν ότι το «φώς» των γνώσεών των προέρχεται από εκεί. Αλλά , ακόμα πιο πίσω, οι πιο μυημένοι, γνώριζαν πώς όλα έρχονται από την μυστική σχέση της συγκεκριμένης περιοχής, με τους Άτλαντες.

Στην αρχαία Αίγυπτο, λέγετε ότι ο Φαραώ αποτελούσε μαζί με άλλους δύο ένα μυστικό τρίγωνο αυτής της δύναμης, που γινόντουσαν ο αγωγός του κρυμμένου φωτός της Στοάς της Λευκής Αδελφότητας , όπως ονομάζονται. 

Αυτοί έπαιρνα εντολές από τον παγκόσμιο Μύστη αυτής της στοάς στα χέρια του οποίου βρίσκονται οι τύχες της ανθρωπότητας αλλά και του πλανήτη ολόκληρου. 

Κάτι που ισχύει και σήμερα με ανάλογους ηγέτες που κατευθύνονται από αυτή την υπόγεια Ατλάντια αδελφότητα. 

Η επωνυμία «Λευκή» προέρχεται προφανώς από το χρώμα τους. Είναι το λευκό, το χωρίς ίχνος μελανίνης . Η μελανίνη εκχύνεται από την επαφή του δέρματος με το ηλιακό φώς.
Η αδελφότητα αυτή είναι τόσο αρχαία , που οι ίδιοι οι Τέκτονες υποστηρίζουν πως προέρχονται απευθείας από τους βασιλείς Άτλαντες. Η κύρια έδρα της σήμερα βρίσκεται στην Ασία. Για το θέμα αυτό έχει γραφεί από τον Warren Smith, συγγραφέα του βιβλίου 

«Το αίνιγμα της κούφιας γής» πώς η πολιτεία στην οποία βρίσκεται η αδελφότητα αυτή είναι η Agharta , με πρωτεύουσα την υπόγεια Shamballah. Εκεί είναι ο βασιλιάς του κόσμου που με έναν από τους ηγέτες του πλανήτη με τον οποίο βρίσκεται σε στενή συνεργασία είναι ο Δαλάι Λάμα, όπως πιο παλιά ήταν με τον Φαραώ.

Η Shamballah είναι μια υπόγεια πόλη η οποία λένε ότι συνδέεται μέσω της ενοποίησης των δύο κόσμων με μια ουράνια Shamballah. Εκεί είναι το βασίλειο του βασιλιά του κόσμου ο οποίος γνωρίζει και κατέχει τον έλεγχο ορατών και αόρατων δυνάμεων της φύσεως , και ελέγχει το πεπρωμένο της ανθρωπότητας. 

Αναφέρεται δε ότι διαθέτει την δύναμη που αν η ανθρωπότητα δοκίμαζε να τον πολεμήσει τότε μπορούσε να πυρπολήσει όλη την επιφάνεια της γής και να την μεταβάλει σε έρημο . 

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε πώς εννοεί την αστρική ενέργεια πού βρίσκετε στο κέντρο της γής και της οποίας κατέχουν τον τρόπο χρήσης.

tobiblion + tobiblion + tobiblion

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

----

Shared via my feedly newsfeed